Üniversitemizde “Bireysel Emeklilik Sistemi Bilgilendirme Toplantısı”

Ömer Halisdemir Üniversitesinde personeli bilgilendirmek amacıyla “Bireysel Emeklilik Sistemi Bilgilendirme Toplantısı” yapıldı.

Kısa adı BES olan ve 2017 Nisan ayından itibaren, 45 yaş altı tüm çalışanları kapsayan Bireysel Emeklilik Sistemi hakkında bilgilerin verildiği etkinlik Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Murat Alp başkanlığında gerçekleştirildi.

Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi Salon 1923’te akademik ve idari personelin katılımıyla gerçekleştirilen programda, bireysel emekliliğin çalışana getirileri ve önemi hakkında bilgiler verildi.

Bireysel emekliliğin çalışan açısından değerlendirilmesinin yapılarak, slaytlar eşliğinde bilgilerin verildiği program soru- cevap kısmının ardından sona erdi.