“Yemen’e Ses Ver İnsanlık Ölmesin” Temalı Hayır Çarşısı Etkinliği Düzenlendi

Üniversitemiz Diyanet Gençlik Kulübü ve Niğde İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü iş birliği ile Yemen’de yaşanan insanlık dramına kayıtsız kalmamak ve zor günlerden geçen Yemen halkına destek olmak amacıyla Hayır Çarşısı etkinliği düzenlendi.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi İslami İlimler Fakültesinde düzenlenen etkinliğin açılışı; Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ile Selim Gültekin, Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir ve İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seyit Avcı tarafından yapıldı.

Etkinliğe; Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İlyas Gökhan ve Prof. Dr. Cahit Tağı Çelik, fakülte dekanları, akademik ve idari personel ile öğrencilerin yanı sıra Niğde halkı da katılım gösterdi.

Yemen’deki olaylardan etkilenen, açlık ve hastalık ile mücadele eden insanlar yararına gerçekleştirilen etkinlikte elde edilen gelir, Diyanet Vakfı aracılığıyla Yemen halkına en hızlı şekilde ulaştırılacak.