APT6139 / ADVANCED PROCESSING TECHNICS OF SEAFOOD

DERS HAKKINDA GENEL BİLGİLER

  
Dersin Kodu Dersin Yarıyılı/Yılı   Dersin Türü   Dersin Seviyesi   Dersin Öğretim Dili
     
  
Dersin Adı Teori Uygulama AKTS
Dersin İngilizce Adı
Dersin Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Yardımcı Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Amacı
Dersin Kısa İçeriği
Önkoşullar

DERSİN HEDEFLERİ
 
DERSİN HEDEFLERİ 
1Su ürünlerinde gelişmiş yeni işleme tekniklerinin öğrenilmesi
2Su ürünlerinde minimal işleme teknikleri hakkında bilgi sahibi olunması
3Su ürünlerinde yüksek basınç, ışınlama, sous-vide gibi teknikler hakkında bilgi sahibi olunması
 
DERSİN KATEGORİSİ
DERSİN KATEGORİSİ DERSİN YÜZDESİ
Meslek Bilgisi Dersleri