APT6139 / ADVANCED PROCESSING TECHNICS OF SEAFOOD

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
15              
2               
3 4             
4               
5               
6   5           
7               
8               
9               
10    5          
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24    4          
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

APT6139 / ADVANCED PROCESSING TECHNICS OF SEAFOOD
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Ülkemizde su ürünleri işleme endüstrisinin durumu hakkında bilgi sağlanır
2Su ürünleri işlenmesinde kullanılan yeni ve güncel teknikler hakkında bilgi sahibi olunur
3Yüksek basınç uygulaması, ultrasound ve vurgulu elektrik alan uygulaması hakkında bilgi sahibi olunur
4Sous-vide teknolojisi, ışınlama ve modifiye atmosfer paketleme teknolojisi hakkında bilgi edinilir