APT6139 / ADVANCED PROCESSING TECHNICS OF SEAFOOD

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Ülkemizde su ürünleri işleme endüstrisinin durumu[1] – s. 11-14
2Su ürünleri işlemede ön işlemler teknolojisi[1] – s. 73-83
3Su ürünlerinde yüksek basınç teknolojisi[2] – s. 47-91
4Yüksek basınç teknolojisinin endüstride kullanımı [2] – s. 95-127
5Su ürünlerinde ultrasound teknolojisi[2] – s. 233-272
6Su ürünlerinde vurgulu elektrik alan teknolojisi[2] – s. 181-196
7Su ürünlerinde ışınlama teknolojisi[2] – s. 129-178
8Su ürünlerinde ozon gazı kullanma teknolojisi[2] – s. 181-184
9Su ürünlerinde sous-vide teknolojisi[2] – s. 205-230
10Su ürünlerinde modifiye atmosfer paketleme teknolojisi[2] – s. 205-317
11Surimi teknolojisi[2] – s. 379-388
12Su ürünlerinde mikrodalga uygulamaları[2] – s. 441-462
13Özel bazı su ürünlerinin işlenmesi[2] – s. 389-437
14Minimal tekniklerle işlenmiş su ürünlerinde kalite[1] – s. 142-158