APT7117 / FROZEN SEAFOOD TECHNOLOGY

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1             
2             
3              
4               
5               
6               
7               
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

APT7117 / FROZEN SEAFOOD TECHNOLOGY
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Su ürünlerinin dondurulmasında kullanılan tekniklerin öğrenilmesi sağlanır
2Su ürünlerinin dondurulması sırasında meydana gelen değişimler hakkında bilgi sahibi olunur
3Dondurulmuş su ürünlerinde meydana gelen kalite değişimlerinin öğrenilmesi sağlanır