APT7117 / FROZEN SEAFOOD TECHNOLOGY

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Su ürünlerinde dondurma işleminin temel prensipleri[1] – s. 93-95, [2] – s. 95-106
2Dondurarak muhafazayı etkileyen faktörler[2] – s. 106-109
3Dondurma sırasında meydana gelen değişimler[1] – s. 97, [2] – s. 109
4Dondurarak depolama sırasında meydana gelen değişimler[1] – s. 102-105, [2] – s. 109-111
5Dondurulmuş ürünün çözdürülmesi[1] – s. 106-109
6Çözdürme sırasında meydana gelen değişimler[2] – s. 111-112
7Dondurarak muhafaza yöntemleri[1] – s. 99-101, [2] – s. 112-116
8Dondurarak muhafaza yöntemleri[1] – s. 99-101, [2] – s. 112-116
9Dondurulmuş su ürünleri[2] – s. 116-119
10Dondurulmuş su ürünleri[2] – s. 116-119
11Dondurulmuş gıdaların ambalajlanması[2] – s. 119-120
12Dondurulmuş ürün üniteleri ve depoları[2] – s. 120-123
13Dondurulmuş ürünlerde kalite değişimleri[1] – s. 105-106
14Dondurulmuş ürünlerin kalitesinin korunması [2] – s. 12-127