ASC1002 / YÖRESEL TÜRK MUTFAKLARI

DERS HAKKINDA GENEL BİLGİLER

  
Dersin Kodu Dersin Yarıyılı/Yılı   Dersin Türü   Dersin Seviyesi   Dersin Öğretim Dili
     
  
Dersin Adı Teori Uygulama AKTS
Dersin İngilizce Adı
Dersin Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Yardımcı Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Amacı
Dersin Kısa İçeriği
Önkoşullar

DERSİN HEDEFLERİ
 
DERSİN HEDEFLERİ 
1Farklı yörelere ait mutfak kültürünü yakından tanıma ve uygulamaya dönüştürme
2Farklı yörelere ait içecek kültürünü yakından tanıma ve uygulamaya dönüştürme
3Türk mutfağının sürdürülebilirliğini sağlayarak geleceğe taşımak
 
DERSİN KATEGORİSİ
DERSİN KATEGORİSİ DERSİN YÜZDESİ
Uzmanlık/Alan Bilgisi Dersi