| Kazandırılacak Bilgi Ve Beceriler | Seviyesi |
1 | Gastronomi bilimi, yiyecek ve İçecek üretimi, gıda kimyası ve hijyeni, mutfak sanatları ve yiyecek – içecek işletmeleri yönetimi konularında yeterli teorik ve pratik bilgiye sahip olmak ve bu bilgileri yerinde kullanabilmek. | 3 |
2 | Mutfak Sanatları alanında gerek duyulan sanatsal bilgi ve becerileri profesyonel bir şekilde uygulayabilmek. | 3 |
3 | Yiyecek üretimi alanında iş sağlığı ve güvenliği, gıda ve personel hijyeni, gıda ve personel iş güvenliği pratiklerini en iyi şekilde uygulamak ve bunları öğrenmek. | 3 |
4 | Yiyecek-içecek üretimi ve sunumunu ilgilendiren konulardaki görsel, dokusal ve besinsel öğelere ait olan bilgileri yorumlayabilmek, değerlendirebilmek ve bu konularda sağlıklı karar verebilmek. | 3 |