ASC2009 / SOĞUK MUTFAK

DERS HAKKINDA GENEL BİLGİLER

  
Dersin Kodu Dersin Yarıyılı/Yılı   Dersin Türü   Dersin Seviyesi   Dersin Öğretim Dili
     
  
Dersin Adı Teori Uygulama AKTS
Dersin İngilizce Adı
Dersin Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Yardımcı Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Amacı
Dersin Kısa İçeriği
Önkoşullar

DERSİN HEDEFLERİ
 
DERSİN HEDEFLERİ 
1Salata soslarını tanımak
2Salata soslarını yapabilmek
3Makarna soslarını hazırlama
4Ordövr tabakları hazırlayabilmek
5Ziyafet organizasyonlarına destek sağlamak
6Sürdürülebilir gastronomi çalışmalarına destek sağlamak
 
DERSİN KATEGORİSİ
DERSİN KATEGORİSİ DERSİN YÜZDESİ
Sosyal Bilimler