1 | 1 Soğuk sosları ve marinatları hazırlamak/ hazırlatmak | Uygulama |
2 | 2 Salataları hazırlamak/ hazırlatmak | Uygulama |
3 | 3 Mezeleri hazırlamak/ hazırlatmak | Uygulama |
4 | 4 Mezeleri hazırlamak/ hazırlatmak | Uygulama |
5 | 5 Ordövr çeşitlerini hazırlamak/ hazırlatmak | Uygulama |
6 | 6 Soğuk ve sıcak tost ve sandviç hazırlamak/ hazırlatmak | Uygulama |
7 | 7 Sürdürülebilir Gastronomi ve Sıfır Atık ile Gıda Kalkınması | Uygulama |
8 | 8 Soğuk çorbaları hazırlamak/ hazırlatmak | Uygulama |
9 | 9 Zeytinyağlı yemekleri hazırlamak/ hazırlatmak | Uygulama |
10 | 10 Zeytinyağlı yemekleri hazırlamak/ hazırlatmak | Uygulama |
11 | 11 Soğuk büfe yemekleri hazırlamak/ hazırlatmak | Uygulama |
12 | 12 Soğuk büfe yemekleri hazırlamak/ hazırlatmak | Uygulama |
13 | 13 Tabak ve büfe dekorlarını hazırlamak/ hazırlatmak | Uygulama |
14 | 14 Tabak ve büfe dekorlarını hazırlamak/ hazırlatmak | Uygulama |