ASC2009 / SOĞUK MUTFAK

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
11 Soğuk sosları ve marinatları hazırlamak/ hazırlatmakUygulama
22 Salataları hazırlamak/ hazırlatmakUygulama
33 Mezeleri hazırlamak/ hazırlatmakUygulama
44 Mezeleri hazırlamak/ hazırlatmakUygulama
55 Ordövr çeşitlerini hazırlamak/ hazırlatmakUygulama
66 Soğuk ve sıcak tost ve sandviç hazırlamak/ hazırlatmakUygulama
77 Sürdürülebilir Gastronomi ve Sıfır Atık ile Gıda KalkınmasıUygulama
88 Soğuk çorbaları hazırlamak/ hazırlatmakUygulama
99 Zeytinyağlı yemekleri hazırlamak/ hazırlatmakUygulama
1010 Zeytinyağlı yemekleri hazırlamak/ hazırlatmakUygulama
1111 Soğuk büfe yemekleri hazırlamak/ hazırlatmakUygulama
1212 Soğuk büfe yemekleri hazırlamak/ hazırlatmakUygulama
1313 Tabak ve büfe dekorlarını hazırlamak/ hazırlatmakUygulama
1414 Tabak ve büfe dekorlarını hazırlamak/ hazırlatmakUygulama