ASC2024 / ŞEKER SÜSLEME VE ÇİKOLATA SANATI

Kazandırılacak Bilgi Ve Beceriler

Kazandırılacak Bilgi Ve BecerilerSeviyesi
11 Gastronomi bilimi, yiyecek ve İçecek üretimi, gıda kimyası ve hijyeni, mut-fak sanatları ve yiyecek – içecek işletmeleri yönetimi konularında yeterli teorik ve pratik bilgiye sahip olmak ve bu bilgileri yerinde kullanabilmek.3
22 Mutfak Sanatları alanında gerek duyulan sanatsal bilgi ve becerileri profesyonel bir şekilde uygulayabilmek3
33 Yiyecek üretimi alanında iş sağlığı ve güvenliği, gıda ve personel hijyeni, gıda ve personel iş güvenliği pratiklerini en iyi şekilde uygulamak ve bun-ları öğrenmek.3
44 Yiyecek-içecek üretimi ve sunumunu ilgilendiren konulardaki görsel, dokusal ve besinsel öğelere ait olan bilgileri yorumlayabilmek, değerlendirebilmek ve bu konularda sağlıklı karar verebilmek.3