1 | Çikolatanın tarihi ve Çikolatanın üretim aşamaları | |
2 | Çikolata eritme çeşitleri | |
3 | Çikolata temperleme çeşitleri- I | |
4 | Çikolata temperleme çeşitleri - II | |
5 | Çikolata çalışma, saklama ve raf ömrü koşulları - I | |
6 | Çikolata çalışma, saklama ve raf ömrü koşulları - II | |
7 | Çikolata hazırlama tekniklerine giriş | |
8 | Çikolata kalıplama | |
9 | Çikolata hazırlama teknikleri | |
10 | Çikolata hazırlama teknikleri - II | |
11 | Gastronomi ve çikolata yapımında sürdürülebilirlik | |
12 | Çikolata çeşitleri - I | |
13 | Çikolata çeşitleri - II | |
14 | Örnek Mönü Tasarımı Uygulaması | |