1 | Su ve elektrolitler, mineraller-I (Sodyum,Potasyum, Klor) ve Tahıllar | Beslenme, Prof. Dr. Ayşe Baysal, Hatiboğlu Yayınevi |
2 | Mineraller-II (Kalsiyum, Magnezyum) ve Yağlar | |
3 | Mineraller-III (Fosfor, Kükürt) ve Yumurta | |
4 | Mineraller-IV (Demir, Bakır, İyot, Flor) ve Süt | |
5 | Mineraller-V (Çinko, Mangan, Krom ve diğ.) ve Kurubaklagiller | |
6 | Vitaminler-I (A, D) ve Et ürünleri | |
7 | ARA SINAV | |
8 | Vitaminler-II (E, K) ve Sebzeler | |
9 | Vitaminler-III (B1, B2, Niasin) ve Meyveler | |
10 | Vitaminler-IV (B6, B12, Folik asit) ve Tatlılar | |
11 | Vitaminler-V (C vitamini ve diğerleri) | |
12 | Katkı ögeleri, Besinleri işleme yöntemleri | |
13 | Fonksiyonel Besinler | |
14 | Diyet posası ve probiyotikler | |
15 | GENEL SINAV | |