BES2010 / BESİN MİKROBİYOLOJİSİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1            
2             
3            
4            
5               
6               
7               
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

BES2010 / BESİN MİKROBİYOLOJİSİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Besinlerde önemli mikroorganizmalar ve mikrobiyal kontaminasyon kaynaklarının öğrenilmesi
2Gıdalarda mikroorganizmaların gelişimini etkileyen faktörlerin öğrenilmesi
3Besin kaynaklı patojen ve bozulma etmeni mikroorganizmaların öğrenilmesi
4Mikrobiyal sayım yöntemlerinin öğrenilmesi