BOR SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ / BESLENME VE DİYETETİK / BES2021 - İŞÇİ BESLENMESİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
14444555        
21122222        
33354555        
41112233        
51111222        
63333555        
71111111        
81131333        
92212214        
101111333        
112232333        
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

BOR SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ / BESLENME VE DİYETETİK / BES2021 - İŞÇİ BESLENMESİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1İşçi beslenmesinin iş sağlığı ve güvenliğindeki rolünü tanımlar.
2Beslenmenin iş verimliliği ile ilişkisini analiz eder.
3İşçi beslenmesinde karşılaşılan olası sorunları tanımlar.
4İş yeri ve dışındaki beslenme ilkeleri ve uygulamalarının sağlık üzerine etkisini bilir.
5İşçi beslenmesinde sık karşılaşılan sorunlara çözüm önerileri oluşturur.
6Farklı iş koşulları ve mesleklere yönelik beslenme önerileri oluşturur.
7İşçilere yönelik menü planlar.