BOR SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ / BESLENME VE DİYETETİK / BES2021 - İŞÇİ BESLENMESİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

Hafta 
Konular 
Öğrenme Kaynakları 
1Öğrenci Ödevleri 
2Öğrenci Ödevleri ve Genel Tekrar 
3İş sağlığı ve Güvenliği 
4İş verimliliği ve beslenme 
5İşçi beslenmesi ve önemi, İş yerinde sağlıklı beslenme 
6Meslek gruplarına göre enerji, makro ve mikro besin ögesi gereksinmeleri 
7Oksidan stres ve Antioksidanların İş Sağlığına Etkileri 
8İşçi beslenmesinde karşılaşılabilecek sorunlar 
9Genel Tekrar 
10Vardiyalı Çalışan İşçilerin Beslenme Durumunun Değerlendirilmesi 
11Mevsimlik Tarım İşçilerinin Beslenme Durumunun Değerlendirilmesi 
12Endüstri İşçilerinin Beslenme Durumunun Değerlendirilmesi 
13İşçilerde Menü Hazırlama İlkeleri 
14Öğrenci Ödevleri