| 1 | Baysal, A. (2012) Beslenme (14.baskı). Ankara: Hatipoğlu Yayıncılık |
| 2 | Beyhan Y. (2008). Beslenme Bilgi serisi (A16) T.C. Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Ankara |
| 3 | Toplu Beslenme Sistemleri (Toplu Tüketim Yerleri) İçin Ulusal Menü Planlama ve Uygulama Rehberi. Sağlık Bakanlığı 2020 |
| 4 | Johns Hopkins Bloomberg School o f Public Health & CDC (2023). Nutrition and Weight Management in the Workplace- A Guide for Employers. Erişim: https://publichealth.jhu.edu/sites/default/files/2023-06/whrn-nwm.pdf |
| 5 | Beyhan Y. (2012). İşçi Sağlığı-İş Güvenliği ve Beslenme. Erişim: https://hsgm.saglik.gov.tr/depo/birimler/saglikli-beslenme-ve-hareketli-hayat-db/Dokumanlar/Kitaplar/iscisagligi-is-guvenligi-ve-beslenme.pdf |
| 6 | Centers for disease control and prevention, work place health model, Erişim: https://www.cdc.gov/workplace-health-promotion/php/model/index.html |