BOR SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ / BESLENME VE DİYETETİK / BES2021 - İŞÇİ BESLENMESİ
 
ÖĞRENME KAYNAKLARI (KİTAP VE DİĞER MATERYALLER) 
1Baysal, A. (2012) Beslenme (14.baskı). Ankara: Hatipoğlu Yayıncılık
2Beyhan Y. (2008). Beslenme Bilgi serisi (A16) T.C. Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Ankara
3Toplu Beslenme Sistemleri (Toplu Tüketim Yerleri) İçin Ulusal Menü Planlama ve Uygulama Rehberi. Sağlık Bakanlığı 2020
4Johns Hopkins Bloomberg School o f Public Health & CDC (2023). Nutrition and Weight Management in the Workplace- A Guide for Employers. Erişim: https://publichealth.jhu.edu/sites/default/files/2023-06/whrn-nwm.pdf
5Beyhan Y. (2012). İşçi Sağlığı-İş Güvenliği ve Beslenme. Erişim: https://hsgm.saglik.gov.tr/depo/birimler/saglikli-beslenme-ve-hareketli-hayat-db/Dokumanlar/Kitaplar/iscisagligi-is-guvenligi-ve-beslenme.pdf
6Centers for disease control and prevention, work place health model, Erişim: https://www.cdc.gov/workplace-health-promotion/php/model/index.html