BOR SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ / BESLENME VE DİYETETİK / BES3022 - BESİN VE PERSONEL HİJYENİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1    33         
2               
3 22  32        
4               
52333444        
6               
72332443        
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

BOR SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ / BESLENME VE DİYETETİK / BES3022 - BESİN VE PERSONEL HİJYENİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Hijyen, sanitasyon, temizlik ve dezenfeksiyon arasındaki ilişkiyi kurar.
2Personel hijyeninin önemini analiz eder.
3Su hijyeni, işletme hijyeni ve zararlılarla mücadele uygulamalarını kavrar.
4Besin maddelerinin bozulmasına neden olan etmenleri analiz eder.
5Besinleri hazırlamada uygulanan hijyen kurallarını tanımlar.
6Gıda güvenliği yönetim sistemlerini açıklar.
7Sürdürülebilir gıda güvenliği uygulamalarını benimser.