1 | Hijyen, sanitasyon ve gıda güvenliği kavramları | |
2 | Hijyen ve sanitasyonun önemi | |
3 | Besin kirliliğine yol açan etkenler | |
4 | Besin zehirlenmeleri | |
5 | Besinlerin satın alınması ve depolanması sırasında hijyen sağlama yolları | |
6 | Besinlerin hazırlanması, pişirilmesi ve servisi sırasında hijyeni sağlama yolları | |
7 | Su hijyeni | |
8 | Personel hijyeni | |
9 | İşletme hijyeni | |
10 | Zararlı ve haşere kontrolü | |
11 | Temizlik ve dezenfeksiyon yöntemleri | |
12 | Gıda güvenliği yönetim sistemleri | |
13 | HACCP Sistemi | |
14 | Sürdürülebilir gıda güvenliği ile hem sağlıklı beslenme hem de gıda israfının azaltılmasına dair uygulamalar | |