BUT4003 / CONSERVATION AND MARKETING OF AGRICULTURAL PRODUCTS

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1           
2         
3          
4               
5               
6               
7               
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

BUT4003 / CONSERVATION AND MARKETING OF AGRICULTURAL PRODUCTS
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Meyve ve sebzelerin kalite ve tazeliklerinin korunması ve uzatılması
2Meyve sebzelerin depolama öncesi süreçler hakkında bilgi sahibi olmak
3Olgunlaşmayı geçiktirmek için depo yapıları ve enstrümanlar hakkında bilgi sahibi olmak