BUT4003 / CONSERVATION AND MARKETING OF AGRICULTURAL PRODUCTS

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Hasat sonrası kayıpların ve düşük kalitenin ana sebepleri 1 & 2
2Hasat ve pazara hazırlama2
3Paketleme ve malzemeleri1
4paketleme1
5Çürüme ve zararlı kontrolü1 & 2
6Depolarda sıcaklık ve nem kontrolü1 & 2
7Soğukhava zincirinin devamlılığı1 & 2
8Bahçe ürünlerinin hasat sonrası fizyolojisi1 & 2
9Kontrollü astmosferde depolama1 & 2
10Ürünlerin taşınması1 & 2
11Sürdürülebilir hasat sonrası teknolojileri 1 & 2
12Depolama ve taşıma sırasında patojen kontaminasyonunu minimumda tutmak için tarla ve bahçede gıda güvenliği1 & 2
13Hasat ve taşıma kaplarının, alet ve ekipmanların ve deponun sanitasyonu1 & 2