DGT6121 / GIDA TOKSİKOLOJİSİ VE GIDA KATKI MADDELERİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1    
2     
3               
4              
5               
6               
7              
8      
9              
10               
11          
12               
13             
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

DGT6121 / GIDA TOKSİKOLOJİSİ VE GIDA KATKI MADDELERİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Gıda katkı maddeleri, toksikoloji sürdürülebilir yaşam ve kalkınma açısından toksinlerin önemi hakkında bilgi sahibi olur
2Toksinler ve etki mekanizmalarını bilir
3Gıdalarda doğal olarak bulunan, bulaşan ve ısıl işlemler sonucu oluşan toksik maddeleri tanır
4Gıda katkı maddeleri ile ilgili sınıflandırmalar ve yasal düzenlemeler hakkında bilgi sahibi olur