1 | Gıda katkı maddeleri ve gıda toksikolojisine giriş | [1] s 1-8, [2] s 1-25, [3] s 1-16, [4] s 1-29, [6] s 1-21. |
2 | Toksinler ve toksinlerin sınıflandırılması | [3] s 17-20 [4] s 33-50, [6] s 10-29. |
3 | Toksik dozlar, toksik etkiler ve mekanizması, NOAEL, ADI, GRAS | [3] s 104-115, [4] s 1-50, [6] s 10-29 |
4 | Gıdalardaki mutajen, kanserojen, teratojen maddeler | [3] s 115-165, [4] s 85-98, [6] s 45-58 |
5 | Toksik maddelerin emilimi ve dağılımı | [3] s 20-41, [4] s 1-29, [6] s 30-44 |
6 | Gıdalarda doğal olarak bulunan toksik maddelerin tanımlanmaları | [3] s 610-636, [4] s 99-180, [5] s 101-168, [6] s 73-86. |
7 | Gıda bulaşanlarının sınıflandırılmaları ve toksik etkileri 1 | [3] s 344-609, [4] s 181-226, [5] s 169-191, [6] s 87-107 |
8 | Ara sınav | |
9 | Gıda bulaşanlarının sınıflandırılmaları ve toksik etkileri 2 | [3] s 344-609, [4] s 181-226, [5] s 169-191 |
10 | Gıda üretiminde kullanılan katkı maddelerinin genel özellikleri | [1] s 19-281 [2] s 1-24, [4] s 229-252, [5] s 192-207 |
11 | Gıda katkı maddelerinin sınıflandırılması | [1] s 1-8 [2] s 5-9 |
12 | Gıda katkı maddelerinin kullanım alan ve amaçları | [1] s 19-281 [2] s 5-136 |
13 | Gıda katlı maddeleri ile ilgili yasal düzenlemeler 1 | [1] s 2-8 [2] s 18-24, [4] s 229-242 |
14 | Gıda katlı maddeleri ile ilgili yasal düzenlemeler 2 | [1] s 2-8 [2] s 18-24, [4] s 229-242 |