DGT6121 / GIDA TOKSİKOLOJİSİ VE GIDA KATKI MADDELERİ

Kaynaklar

 
KAYNAK KİTAPLAR 
11. Altuğ, T., 2001. Gıda Katkı Maddeleri. Meta Basım, İZMİR, 286 s.
22. Erdem, N., 2016. Gıda Katkı Maddeleri, Büyük Anadolu Medya Grup Ltd. Şti.,225 s.
33. Vural, N., 2005.Toksikoloji. Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Yayınları, No:73, 659 s.
44. Shibamoto, T., Bjeldanes, L.F., 2009. Introduction to food toxicology. Second Edition, Academic Press, London, 309 p.
55. Helferich, W., Winter, C.K., 2000. Food Toxicology, CRC Press, 240 p


 
DERS NOTLARI 
16. Tanguler, H., 2015. Gıda Toksikolojisi Ders Notları