DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ / DİŞ HEKİMLİĞİ / DHF4022 - DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ İÇİN DÜNYA MUTFAKLARI YEME İÇME VE GURME KÜLTÜRÜ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1               
2               
3               
4               
5444            
6               
7               
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ / DİŞ HEKİMLİĞİ / DHF4022 - DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ İÇİN DÜNYA MUTFAKLARI YEME İÇME VE GURME KÜLTÜRÜ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Dünyadaki mutfak kültürünün tarihsel gelişimini anlatır.
2Çeşitli mutfak kültürlerindeki kullanılan ürün ve malzemeleri tanımlar.
3Çeşitli mutfak kültürlerindeki pişirme yöntemlerini tanımlar.