GDM2004 / GIDA KİMYASI

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1444            
2455            
3444            
4222            
5333            
6344            
7111            
8222            
9122            
10333            
11111            
12111            
13333            
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

GDM2004 / GIDA KİMYASI
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Gıda bileşenleri, su ve su aktivitesi konularının öğrenilmesi
2Aminoasit ve proteinlerin özellikleri ve gıda bileşenlerinin fonksiyonel özelliklerinin kavranması
3Lipitlerin, şekerlerin sınıflandırılması ve kimyasal bileşimleri ile ilgili temel bilgilerin öğrenilmesi