1 | Gıda Bileşenleri, su ve su aktivitesi | 1,2 |
2 | Şekerlerin Sınıflandırılmaları ve konfügürasyonları | 1,2 |
3 | Mono, oligo ve polisakaritler | 1,2 |
4 | Polisakaritler | 1,2 |
5 | Maillard tepkimesi, enzimatik esmerleşme | 1,2 |
6 | Amino asitlerin yapıları ve özellikleri | 1,2 |
7 | Proteinlerin yapıları ve özellikleri | 1,2 |
8 | Proteinlerin yapıları ve özellikleri | 1,2 |
9 | Gıda bileşenlerinin fonksiyonel özellikleri | 1,2 |
10 | Lipitlerin sınıflandırılması ve kimyasal bileşimi | 1,2 |
11 | Lipit hidrolizi ve oksidasyonu | 1,2 |
12 | Enzimler, doğal toksik maddeler ve kontaminantlar | 1,2 |
13 | Enzimler, doğal toksik maddeler ve kontaminantlar | 1,2 |
14 | Fenolik bileşikler ve doğal renk maddeleri, doğal olarak gıdalarda bulunan lezzet | 1,2 |