GDM3015 / GIDA KATKI MADDELERİ

Kaynaklar

 
KAYNAK KİTAPLAR 
1Altuğ, T., 2001. Gıda Katkı Maddeleri. Meta Basım, İZMİR, 286 s.
2Çakmakçı,S., Çelik, İ., 1995. Gıda Katkı Maddeler. Ankara Üniversitesi Ziraat Fak. Ofset Tesisi, Erzurum, 249 s.
3Naidu, A.S., 2000. Natural Food Antimicrobial Systems. CRC Press, London, 817 p.



 
DİĞER KAYNAKLAR 
1Destek materyaller, TÜRK GIDA KODEKSİ YÖNETMELİĞİ http://mevzuat.basbakanlik.gov.tr/Metin.Aspx?MevzuatKod=7.5.15688&MevzuatIliski=0&sourceXmlSearch=g%C4%B1da