1 | Sütün bileşimi ve yapısı | 1,2,11 |
2 | Minör süt bileşenlerinin fiziko-kimyasal özellikleri | 1,2,11 |
3 | Minör süt bileşenlerinin fiziko-kimyasal özellikleri | 1,2,11 |
4 | Süt bileşenlerine ısıl işlem, homojenizasyon vb. teknolojik işlemlerin etkisi | 1,2,11 |
5 | Süt bileşenlerine ısıl işlem, homojenizasyon vb. teknolojik işlemlerin etkisi | 1,2,11 |
6 | Süt bileşenlerine ısıl işlem, homojenizasyon vb. teknolojik işlemlerin etkisi | 1,2,11 |
7 | Kazein miselleri | 1,2,11 |
8 | Kazein miselleri | 1,2,11 |
9 | Süt yağ globülleri | 1,2,11 |
10 | Süt yağ globülleri | 1,2,11 |
11 | Sütün reolojik özellikleri | 1,2,11 |
12 | Sütün reolojik özellikleri | 1,2,11 |
13 | Süt lezzet bileşenleri | 1,2,11 |
14 | Süt lezzet bileşenleri | 1,2,11 |
| Loading… |
|