GDM6104 / İLERİ SÜT KİMYASI VE BİYOKİMYASI

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Sütün bileşimi ve yapısı1,2,11
2Minör süt bileşenlerinin fiziko-kimyasal özellikleri1,2,11
3Minör süt bileşenlerinin fiziko-kimyasal özellikleri1,2,11
4Süt bileşenlerine ısıl işlem, homojenizasyon vb. teknolojik işlemlerin etkisi1,2,11
5Süt bileşenlerine ısıl işlem, homojenizasyon vb. teknolojik işlemlerin etkisi1,2,11
6Süt bileşenlerine ısıl işlem, homojenizasyon vb. teknolojik işlemlerin etkisi1,2,11
7Kazein miselleri1,2,11
8Kazein miselleri1,2,11
9Süt yağ globülleri 1,2,11
10Süt yağ globülleri 1,2,11
11Sütün reolojik özellikleri1,2,11
12Sütün reolojik özellikleri1,2,11
13Süt lezzet bileşenleri 1,2,11
14Süt lezzet bileşenleri 1,2,11