1 | Lipitlerin tanımı ve kapsamı | [1] , [2], [11] |
2 | Lipitlerin kimyası | [1] , [2], [11] |
3 | Doğada bulunan lipidlerin sınıflandırılmaları | [1] , [2], [3], [11] |
4 | Yağ asitlerinin izolasyonu, tanımlanması ve izomeri durumları | [1] , [2], [3], [11] |
5 | Esansiyel yağ asitleri | [1] , [2], [3], [11] |
6 | Doğal yağlarda trigliseritlerin oluşum kuralları | [1] , [2], [11] |
7 | Gliseritlerde izomeri | [1] , [2], [11] |
8 | Fosfolipitler, sfingolipitler, steroller | [1] , [2], [11] |
9 | Lipokromlar, doğal antioksidanlar, lipovitaminler | [1] , [2], [11] |
10 | Hidrokarbonlar, mumlar, tat ve koku bileşenleri | [1] , [2], [11] |
11 | Lipitlerin bozulma tepkimeleri | [1] , [2], [11] |
12 | Lipitlerin bozulma tepkimeleri | [1] , [2], [11] |
13 | Oksidatif bozulmaların önlenmesi | [11] |
14 | Lipitlerin analizleri | [11] |
| Loading… |
|