1 | Lipitlerin tanımı ve kapsamı | [1] s1-4, [2] s1-16 |
3 | Doğada bulunan lipidlerin sınıflandırılmaları | [1] s37-141 |
4 | Yağ asitlerinin izolasyonu, tanımlanması ve izomeri durumları | [3] s47-51 |
6 | Doğal yağlarda trigliseritlerin oluşum kuralları | [1] s55-65 |
8 | Fosfolipitler, sfingolipitler, steroller | [1] s66-80, [2] s403-415 |
9 | Lipokromlar, doğal antioksidanlar, lipovitaminler | [1] s80-94 |
10 | Hidrokarbonlar, mumlar, tat ve koku bileşenleri | [1] s94-100 |
11 | Lipitlerin bozulma tepkimeleri | [1] s101-107, [2] s535-587 |
12 | Lipitlerin bozulma tepkimeleri | [1] s107-116, [2] s535-587 |
13 | Oksidatif bozulmaların önlenmesi | [1] s117-134 |