GDM6111 / ZEYTİNYAĞI VE ÜRETİM TEKNOLOJİSİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

Hafta 
Konular 
Öğrenme Kaynakları 
1Zeytin hakkında genel bilgi[1] s1-16
2Zeytinin yağa işlenmesi[1] s17-35
3Zeytinin yağa işlenmesi[1] s35-55
4Zeytinin yağa işlenmesi[1] s56-71
5Zeytinin yağa işlenmesi[1] s72-92
6Zeytinden elde edilen yan ürünler[1] s93-104
7Zeytinyağının bileşimi[1] s105-110
8Zeytinyağının bileşimi[1] s110-120
9Zeytinyağının bileşimi[1] s120-125
10Zeytinyağının bileşimi[1] s126-130
11Yemeklik yağların beslenmedeki önemi[1] s131-147
12Sağlıklı beslenmede zeytinyağının önemi[1] s148-170
13Zeytinyağında standardizasyon[1] s171-173
14Zeytinyağında kalite ölçütleri[1] s174-183