GDM6111 / ZEYTİNYAĞI VE ÜRETİM TEKNOLOJİSİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Zeytin hakkında genel bilgi[1] , [11]
2Zeytinin yağa işlenmesi[1] , [11]
3Zeytinin yağa işlenmesi[1] , [11]
4Zeytinin yağa işlenmesi[1] , [11]
5Zeytinin yağa işlenmesi[1] , [11]
6Zeytinden elde edilen yan ürünler[1] , [11]
7Zeytinyağının bileşimi[1] , [11]
8Zeytinyağının bileşimi[1] , [11]
9Zeytinyağının bileşimi[1] , [11]
10Zeytinyağının bileşimi[1] , [11]
11Yemeklik yağların beslenmedeki önemi[1] , [11]
12Sağlıklı beslenmede zeytinyağının önemi[1] , [11]
13Zeytinyağında standardizasyon[1] , [11]
14Zeytinyağında kalite ölçütleri[1] , [11]