GDM6113 / İLERİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1            
2            
3           
4               
5               
6               
7               
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

GDM6113 / İLERİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Bozulma yapan mikroorganizmalar hakkında bilgi sahibi olur
2Hastalık yapan mikroorganizmalar hakkında bilgi sahibi olur
3Olumsuz etkilere neden olan mikroorganizmalardan korunmak, Sürdürülebilirlik ve Kalkınma hakkında bilgi sahibi olur