1 | Gıda mikrobiyolojisine giriş | [1]. [2] |
2 | Gıdalarda bulunan mikroorganizmaların kaynakları | [1] |
3 | Gıdalarda mikroorganizmaların gelişimini etkileyen faktörler | [1]. [2] |
4 | Gıdalarda mikrobiyolojik bozulmalar I | [1]. [2]. [3] |
5 | Gıdalarda mikrobiyolojik bozulmalar II | [1]. [2]. [3] |
6 | Gıda kaynaklı enfeksiyonlar, intoksikasyonlar ve toksikoenfeksiyonlar I | [1]. [2] |
7 | Gıda kaynaklı enfeksiyonlar, intoksikasyonlar ve toksikoenfeksiyonlar II | [1]. [2] |
8 | Isıl işlemle gıdaların korunması | [1]. [2]. [3] |
9 | Düşük sıcaklıklarda gıdaların korunması | [2]. [3] |
10 | Antimikrobiyal maddelerle gıdaların korunması | [1]. [3] |
11 | Düşük su aktivitesi ile gıdaların korunması | [1] |
12 | Modifiye atmosfer yöntemleriyle gıdaların korunması | [1]. [2]. [3] |
13 | Radyasyonla gıdaların korunması | [1]. [3] |
14 | Yeni yöntemlerle gıdaların korunması | [1]. [2]. [3] |