GDM6123 / ÇEREZ GIDA TEKNOLOJİSİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1               
2               
3333            
4               
5               
6333            
7333            
8333            
9333            
10333            
11333            
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

GDM6123 / ÇEREZ GIDA TEKNOLOJİSİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Çerez gıda teknolojisindeki temel kavramların öğrenilmesi.
2Çerez gıdalardaki üretim yöntemleri ve sürdürülebilir çerez gıda teknolojilerinin öğrenilmesi.
3Çerez gıdaların üretiminde kullanılan ham maddeler hakkında bilgi sahibi olur.