GDM6123 / ÇEREZ GIDA TEKNOLOJİSİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Çerez gıda teknolojisine genel bakış[1] s 01-10, [2] s 03-27
2Çerez gıda olarak mısır ürünleri[1] s 02-20, [2] s 30-63
3Çerez gıdalarda nişasta[2] s 65-97
4Yağ ve endüstriyel kızartma [1] s 22-35
5Kuru hava ile ısıtma[1] s 40-60,
6Patates ürünleri[2] s 120-142
7Tortilla cipsi[1] s 65-80, [2] s 142-163
8Tortilla cipsi[2] s 142-163
9Çerez gıdada ekstrüzyon teknolojisi[2] s 165-255
10Çubuk kraker teknolojisi[1] s 165-180, [2] s 256-276
11Popcorn üretimi[2] s 277-304
12Pirinç bazlı çerez gıdalar[2] s 304-331
13Çerez gıda ve baharatlar[2] s 332-365
14Duysal değerlendirme, çerez gıdaların depolanması ve ambalajlanması[1] s 181-200