1 | Çerez gıda teknolojisine genel bakış | [1] s 01-10, [2] s 03-27 |
2 | Çerez gıda olarak mısır ürünleri | [1] s 02-20, [2] s 30-63 |
3 | Çerez gıdalarda nişasta | [2] s 65-97 |
4 | Yağ ve endüstriyel kızartma | [1] s 22-35 |
5 | Kuru hava ile ısıtma | [1] s 40-60, |
6 | Patates ürünleri | [2] s 120-142 |
7 | Tortilla cipsi | [1] s 65-80, [2] s 142-163 |
8 | Tortilla cipsi | [2] s 142-163 |
9 | Çerez gıdada ekstrüzyon teknolojisi | [2] s 165-255 |
10 | Çubuk kraker teknolojisi | [1] s 165-180, [2] s 256-276 |
11 | Popcorn üretimi | [2] s 277-304 |
12 | Pirinç bazlı çerez gıdalar | [2] s 304-331 |
13 | Çerez gıda ve baharatlar | [2] s 332-365 |
14 | Duysal değerlendirme, çerez gıdaların depolanması ve ambalajlanması | [1] s 181-200 |