1 | Raf ömrü | 1 |
2 | Raf ömrünü etkileyen faktörler | 1 |
3 | Gıdalarda fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik değişiklikler | 1 |
4 | Gıda bileşenlerinin bozunum kinetiği | 1 |
5 | Gıda bileşenlerinin bozunum kinetiği | 1 |
6 | Kalite kaybının modellenmesi | 1 |
7 | Kalite kaybının modellenmesi | 1 |
8 | Değişken sıcaklıkta raf ömrünün belirlenmesi | 1 |
9 | Raf ömrü eğrileri | 1 |
10 | Raf ömrü eğrileri | 1 |
11 | Raf ömrünü tayin yöntemleri | 1 |
12 | Raf ömrünü tayin yöntemleri | 1 |
13 | Ambalaj ve gıda kalitesi | 1 |
14 | Depolama yöntemleri ve raf ömrüne etkileri | 1 |