GDM7104 / GIDALARDA RAF ÖMRÜ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Raf ömrü 1, 11
2Raf ömrünü etkileyen faktörler 1, 11
3Gıdalarda fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik değişiklikler1, 11
4Gıda bileşenlerinin bozunum kinetiği1, 11
5Gıda bileşenlerinin bozunum kinetiği1, 11
6Kalite kaybının modellenmesi 1, 11
7Kalite kaybının modellenmesi 1, 11
8Değişken sıcaklıkta raf ömrünün belirlenmesi1, 11
9Raf ömrü eğrileri 1, 11
10Raf ömrü eğrileri 1, 11
11Raf ömrünü tayin yöntemleri1, 11
12Raf ömrünü tayin yöntemleri1, 11
13Ambalaj ve gıda kalitesi 1, 11
14Depolama yöntemleri ve raf ömrüne etkileri1, 11