1 | Raf ömrü | 1, 11 |
2 | Raf ömrünü etkileyen faktörler | 1, 11 |
3 | Gıdalarda fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik değişiklikler | 1, 11 |
4 | Gıda bileşenlerinin bozunum kinetiği | 1, 11 |
5 | Gıda bileşenlerinin bozunum kinetiği | 1, 11 |
6 | Kalite kaybının modellenmesi | 1, 11 |
7 | Kalite kaybının modellenmesi | 1, 11 |
8 | Değişken sıcaklıkta raf ömrünün belirlenmesi | 1, 11 |
9 | Raf ömrü eğrileri | 1, 11 |
10 | Raf ömrü eğrileri | 1, 11 |
11 | Raf ömrünü tayin yöntemleri | 1, 11 |
12 | Raf ömrünü tayin yöntemleri | 1, 11 |
13 | Ambalaj ve gıda kalitesi | 1, 11 |
14 | Depolama yöntemleri ve raf ömrüne etkileri | 1, 11 |