GDM7106 / GIDALARIN BİYOLOJİK YÖNTEMLERLE MUHAFAZASI

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
144             
244             
355             
433             
511             
633             
711             
844             
933             
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

GDM7106 / GIDALARIN BİYOLOJİK YÖNTEMLERLE MUHAFAZASI
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Antagonistik mikroorganizmalar ve bakteriyofajların biyokorucu olarak gıda endüstrisinde kullanımının öğrenilmesi
2Antagonistik mikroorganizmalar tarafından üretilen ve gıdalarda doğal olarak bulunan antimikrobiyal bileşiklerin biyokimyasal ve antimikrobiyal özelikleri ile gıda endüstrisinde kullanım olanaklarının öğrenilmesi