GDM7107 / GIDA MİKOLOJİSİ VE MİKOTOKSİNLER

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1555            
2444            
3444            
4222            
5111            
6444            
7111            
8444            
9333            
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

GDM7107 / GIDA MİKOLOJİSİ VE MİKOTOKSİNLER
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Gıda kaynaklı küfler ile mikotoksinlerin genel gıda kalitesi ve güvenliği ile insan sağılığı açısından öneminin anlaşılması
2Küf kontrolü ve mikotoksinlerin detoksifikasyon yöntemlerinin öğrenilmesi
3Starter olarak kullanılan küflerin genel özellikleri ile fonksiyonlarının anlaşılması