GDM7107 / GIDA MİKOLOJİSİ VE MİKOTOKSİNLER
 
ÖĞRENME KAYNAKLARI (KİTAP VE DİĞER MATERYALLER) 
1Heperkan, D., 2014. Gıdalarda Mikotoksinler. Sidas Yayıncılık, 176 s.
2Korukluoğlu, M.,Şahin, İ. 2000. Küf - Gıda – İnsan. 122 s.
3Tunail, N. 2000. Gıda Mikrobiyolojisi ve Uygulamaları, 2000. 3. Bölüm, 13. kısım “Funguslar ve Mikotoksinler” , Ankara Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü yayını., Genişletilmiş 2. Baskı, Sim Matbaası, Ankara, 522.
4Magan N, Olsen M. (Eds.). Mycotoxins in food Detection and control. Woodhead Publishing Ltd., 2004.