1 | Küflerin ekolojisi, sınıflandırılması, morfolojisi ve gelişme parametreleri | 1,2,3,11 |
2 | Gıdalarda sık rastlanan küfler ve gıda bozulmalarında küfler önemi | 1,2,3,11 |
3 | Küflerin primer metabolitleri | 1,2,3,11 |
4 | Küflerin sekonder metabolitleri, mikotoksinler ve mikotoksijenik küfler | 1,2,3,11 |
5 | Penicillium toksinleri | 1,2,3,11 |
6 | Aspergillus toksinleri | 1,2,3,11 |
7 | Fusarium toksinleri | 1,2,3,11 |
8 | Alternaria toksinleri ve diğer toksinler | 1,2,3,11 |
9 | Gıdalardan mikotoksinlerin belirlenmesi | 1,2,3,11 |
10 | Mikotoksin detoksifikasyon yöntemleri | 1,2,3,11 |
11 | Küf gelişimini etkileyen faktörler | 1,2,3,11 |
12 | Gıda maddelerinden küflerin izolasyonu, tanımlanması ve sayımı | 1,2,3,11 |
13 | Gıda endüstrisinde kullanılan küfler | 1,2,3,11 |
14 | Küf kültür kolleksiyonları | 1,2,3,11 |
| Loading… |
|