GDM7115 / MEYVE SEBZE İŞLEMEDE OLUŞAN KİMYASAL DEĞİŞİMLER

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1         
2         
3         
4         
5               
6               
7               
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

GDM7115 / MEYVE SEBZE İŞLEMEDE OLUŞAN KİMYASAL DEĞİŞİMLER
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Meyve ve sebzelerin işlenmesi sırasında oluşan hidrolitik ve oksidatif değişimleri kavramak
2Meyve ve sebzelerin işlenmesi sırasında ısı etkisiyle oluşan renk değişimlerini kavramak
3Meyve ve sebzelerin işlenmesinde metal iyonları etkisiyle oluşan değişimleri kavramak
4Meyve ve sebzelerin işlenmesinde kullanılan yeni teknolojilerin kimyasal değişime etkisini kavramak