GDM7116 / MEYVE SEBZE SULARI ÜRETİM TEKNOLOJİSİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Meyve ve sebze sularına ilişkin mevzuat ve temel kavramlar[1] s 1-14
2Meyve ve sebzelerin bileşimi[2] s 1-174, [3] s 1-65
3Meyve ve sebzelerin bileşimi[2] s 1-174, [3] s 1-65
4Meyve ve sebze suyuna işlemede ön işlemler[1] s 15-45, [3] s 169-187
5Presleme[1] s 51-65, [3] s 188-212, [4] s 35-66
6Durultma[1] s 66-110, [3] s 229-264, [4] s 35-66
7Filtrasyon ve filtreler[1] s 112-144, [3] s 264-291, [4] s 35-66
8Meyve sularının konsantre edilmeleri[1] s 146-209, [3] s 310-342, [4] s 35-66
9Bazı meyvelerin meyve suyuna işlenmeleri[1] s 305-365, [3] s 368-391
10Sebze suları üretimi[1] s 369-379, [3] s 350-367
11Pastörizasyon, sterilizasyon[3] s 425-482
12Meyve ve sebze sularının ambalajlanmaları, sürdürülebilir ambalajlama uygulamaları[3] s 425-482, [4] s 182-235
13Meyve ve sebze sularının kalite kontrolü[3] s 555-663, [4] s 236-274
14Meyve ve sebze sularının kalite kontrolü[3] s 555-663, [4] s 236-274