1 | Meyve ve sebze sularına ilişkin mevzuat ve temel kavramlar | [1] s 1-14 |
2 | Meyve ve sebzelerin bileşimi | [2] s 1-174, [3] s 1-65 |
3 | Meyve ve sebzelerin bileşimi | [2] s 1-174, [3] s 1-65 |
4 | Meyve ve sebze suyuna işlemede ön işlemler | [1] s 15-45, [3] s 169-187 |
5 | Presleme | [1] s 51-65, [3] s 188-212, [4] s 35-66 |
6 | Durultma | [1] s 66-110, [3] s 229-264, [4] s 35-66 |
7 | Filtrasyon ve filtreler | [1] s 112-144, [3] s 264-291, [4] s 35-66 |
8 | Meyve sularının konsantre edilmeleri | [1] s 146-209, [3] s 310-342, [4] s 35-66 |
9 | Bazı meyvelerin meyve suyuna işlenmeleri | [1] s 305-365, [3] s 368-391 |
10 | Sebze suları üretimi | [1] s 369-379, [3] s 350-367 |
11 | Pastörizasyon, sterilizasyon | [3] s 425-482 |
12 | Meyve ve sebze sularının ambalajlanmaları, sürdürülebilir ambalajlama uygulamaları | [3] s 425-482, [4] s 182-235 |
13 | Meyve ve sebze sularının kalite kontrolü | [3] s 555-663, [4] s 236-274 |
14 | Meyve ve sebze sularının kalite kontrolü | [3] s 555-663, [4] s 236-274 |