GDM7116 / MEYVE SEBZE SULARI ÜRETİM TEKNOLOJİSİ
 
ÖĞRENME KAYNAKLARI (KİTAP VE DİĞER MATERYALLER) 
1Cemeroğlu, B., Karadeniz, F. 2001. Meyve Suyu Üretim Teknolojisi. Gıda Teknolojisi Derneği Yayınları. Ankara.
2Cemeroğlu B., Yemenicioğlu A., Özkan M. 2001. Meyve ve Sebze Bileşimi ve Soğukta Depolanmaları. Gıda Teknolojisi Derneği Yayınları No:24. Ankara
3Acar J., Gökmen V. 2005. Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi Cilt 1. Hacettepe Üniversitesi Yayınları. Ankara.
4Ashurst P.R. 2005. Chemistry and Technology of Soft Drinks and Fruit Juices. Blackwell Publishing, Oxford, UK.