GDM8002 / GIDA PROTEİNLERİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
15445           
24444           
31333           
43443           
53454           
63333           
7111            
83333           
92123           
102232           
111121           
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

GDM8002 / GIDA PROTEİNLERİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Proteinlerin kimyasal ve biyokimyasal özellikleri, sınıflandırılmaları, gıda sistemlerindeki fonksiyonlarının anlaşılması
2Proteinlerin yağ bağlama yeteneği, su tutma yeteneği, köpük oluşturma yeteneği, emülsifiye etme yeteneği ve jel oluşturma yeteneğinin öğrenilmesi
3Proteinlerin gıda sistemlerindeki reaksiyonları ve proteinlerin kullanım amaçlarının öğrenilmesi
4Proteinlerin modifikasyonları, yapıları, saflaştırılma ve analiz yöntemlerinin öğrenilmesi