1 | Proteinlerin kimyasal ve biyokimyasal özellikleri, sınıflandırılmaları | 1,2,11 |
2 | Gıda sistemlerindeki fonksiyonları, su tutma yeteneği | 1,2,11 |
3 | Yağ bağlama yeteneği | 1,2,11 |
4 | Köpük oluşturma yeteneği | 1,2,11 |
5 | Köpük oluşturma yeteneği | 1,2,11 |
6 | Jel oluşturma yeteneği | 1,2,11 |
7 | Gıda sistemlerindeki reaksiyonları | 1,2,11 |
8 | Gıda sistemlerindeki kullanım amaçları | 1,2,11 |
9 | Proteinlerin modifikasyonları | 1,2,11 |
10 | Proteinlerin yapıları | 1,2,11 |
11 | Proteinlerin saflaştırma teknikleri | 1,2,11 |
12 | Proteinlerin analiz yöntemleri | 1,2,11 |
13 | Proteinlerin analiz yöntemleri | 1,2,11 |
14 | Proteinlerin analiz yöntemleri | 1,2,11 |
| Loading… |
|