GDM8002 / GIDA PROTEİNLERİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Proteinlerin kimyasal ve biyokimyasal özellikleri, sınıflandırılmaları1,2,11
2Gıda sistemlerindeki fonksiyonları, su tutma yeteneği1,2,11
3Yağ bağlama yeteneği 1,2,11
4Köpük oluşturma yeteneği 1,2,11
5Köpük oluşturma yeteneği 1,2,11
6Jel oluşturma yeteneği 1,2,11
7Gıda sistemlerindeki reaksiyonları1,2,11
8Gıda sistemlerindeki kullanım amaçları1,2,11
9Proteinlerin modifikasyonları1,2,11
10Proteinlerin yapıları 1,2,11
11Proteinlerin saflaştırma teknikleri1,2,11
12Proteinlerin analiz yöntemleri1,2,11
13Proteinlerin analiz yöntemleri1,2,11
14Proteinlerin analiz yöntemleri1,2,11