GDM8002 / GIDA PROTEİNLERİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

Hafta 
Konular 
Öğrenme Kaynakları 
1Proteinlerin kimyasal ve biyokimyasal özellikleri, sınıflandırılmaları[1]sf. 1-5
2Gıda sistemlerindeki fonksiyonları, su tutma yeteneği[1]sf. 6-12
3Yağ bağlama yeteneği [1]sf. 13-19
4Köpük oluşturma yeteneği [1]sf. 20-25
5Köpük oluşturma yeteneği [1]sf. 26-31
6Jel oluşturma yeteneği [1]sf. 32-38
7Gıda sistemlerindeki reaksiyonları[1]sf. 39-44
8Gıda sistemlerindeki kullanım amaçları[1]sf. 45-51
9Proteinlerin modifikasyonları[1]sf. 52-57
10Proteinlerin yapıları [1]sf. 58-63
11Proteinlerin saflaştırma teknikleri[1]sf. 64-70
12Proteinlerin analiz yöntemleri[1]sf. 71-76
13Proteinlerin analiz yöntemleri[1]sf. 77-83
14Proteinlerin analiz yöntemleri[1]sf. 84-91