1 | Proteinlerin kimyasal ve biyokimyasal özellikleri, sınıflandırılmaları | [1]sf. 1-5 |
2 | Gıda sistemlerindeki fonksiyonları, su tutma yeteneği | [1]sf. 6-12 |
3 | Yağ bağlama yeteneği | [1]sf. 13-19 |
4 | Köpük oluşturma yeteneği | [1]sf. 20-25 |
5 | Köpük oluşturma yeteneği | [1]sf. 26-31 |
6 | Jel oluşturma yeteneği | [1]sf. 32-38 |
7 | Gıda sistemlerindeki reaksiyonları | [1]sf. 39-44 |
8 | Gıda sistemlerindeki kullanım amaçları | [1]sf. 45-51 |
9 | Proteinlerin modifikasyonları | [1]sf. 52-57 |
10 | Proteinlerin yapıları | [1]sf. 58-63 |
11 | Proteinlerin saflaştırma teknikleri | [1]sf. 64-70 |
12 | Proteinlerin analiz yöntemleri | [1]sf. 71-76 |
13 | Proteinlerin analiz yöntemleri | [1]sf. 77-83 |
14 | Proteinlerin analiz yöntemleri | [1]sf. 84-91 |