GKK2006 / BAL VE ŞEKERLİ ÜRÜNLERİN ANALİZLERİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1522225         
2433333         
3222222         
4222224         
54              
6 55553         
7 5555          
8               
9   555         
10               
11311113         
12 55555         
13               
14     4         
15 4444          
16               
17               
182              
19               
203    3         
21322223         
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

GKK2006 / BAL VE ŞEKERLİ ÜRÜNLERİN ANALİZLERİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Kalite bir balın özelliklerini tanımlar.
2Bal ve diğer şekerli ürünlerde duyusal analizleri yürütür.
3Bal ve diğer şekerli ürünlerde fiziksel analizleri yapar.
4Bal ve diğer şekerli ürünlerde kimyasal analizleri gerçekleştirir.
5Bal ve diğer şekerli ürünlerde mikrobiyolojik analizleri yürütür.
6Kalite analizlerinin sonuçlarını değerlendirir.