GKK2011 / MEYVE SEBZE VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ I

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1              
2              
3              
4              
5               
6               
7               
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

GKK2011 / MEYVE SEBZE VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ I
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Taze meyve sebzelerin bileşimini öğrenmek
2Meyve sebzelerin işlenmeleri sırasında meydana gelebilecek değişimlere karşı önlem alabilmek
3Taze meyve sebze analizlerini yapmak/değerlendirmek
4Kurutulmuş ve dondurulmuş meyve sebze analizleri yapmak/değerlendirmek
5Meyve sebze endüstrisinde sürdürülebilir üretim stratejilerinin geliştirilmesinde etik bir yaklaşım kullanmak