1 | Meyve Sebzelerin Bileşimi | 1, 2 |
2 | Meyve Sebzelerin İşlenmeleri Sırasında Oluşan Değişimler | 1, 2 |
3 | Meyve Sebze Endüstrisinde Sürdürülebilir Stratejilerin Geliştirilmesi | 1, 2 |
4 | Taze Meyve Sebzelerde Duyusal Analizler | 1, 2 |
5 | Taze Meyve Sebzelerde Suda Çözünür Kuru Madde ve Toplam Kuru Madde Tayinleri | 1, 2 |
6 | Taze Meyve Sebzelerde Toplam Asitlik Tayini | 1, 2 |
7 | Taze Meyve Sebzelerde Şeker Tayini | 1, 2 |
8 | Taze Meyve Sebzelerde Pestisit Tayini | 1, 2 |
9 | Taze Meyve Sebzelerde Askorbik Asit Tayini | 1, 2 |
10 | Taze Meyve Sebzelerde Mikrobiyolojik Analizler | 1, 2 |
11 | Dondurulmuş Meyve Sebzelerde Fiziksel Analizler | 1, 2 |
12 | Dondurulmuş Meyve Sebzelerde Kimyasal Analizler | 1, 2 |
13 | Kurutulmuş Meyve Sebzelerde Fiziksel Analizler | 1, 2 |
14 | Kurutulmuş Meyve Sebzelerde Kimyasal Analizler | 1, 2 |