GKK2011 / MEYVE SEBZE VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ I

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Meyve Sebzelerin Bileşimi1, 2
2Meyve Sebzelerin İşlenmeleri Sırasında Oluşan Değişimler1, 2
3Meyve Sebze Endüstrisinde Sürdürülebilir Stratejilerin Geliştirilmesi1, 2
4Taze Meyve Sebzelerde Duyusal Analizler1, 2
5Taze Meyve Sebzelerde Suda Çözünür Kuru Madde ve Toplam Kuru Madde Tayinleri1, 2
6Taze Meyve Sebzelerde Toplam Asitlik Tayini1, 2
7Taze Meyve Sebzelerde Şeker Tayini1, 2
8Taze Meyve Sebzelerde Pestisit Tayini1, 2
9Taze Meyve Sebzelerde Askorbik Asit Tayini1, 2
10Taze Meyve Sebzelerde Mikrobiyolojik Analizler1, 2
11Dondurulmuş Meyve Sebzelerde Fiziksel Analizler1, 2
12Dondurulmuş Meyve Sebzelerde Kimyasal Analizler1, 2
13Kurutulmuş Meyve Sebzelerde Fiziksel Analizler1, 2
14Kurutulmuş Meyve Sebzelerde Kimyasal Analizler1, 2