HUT3046 / HYGIENE AND SECURITY OF ANIMAL PRODUCTS

DERS HAKKINDA GENEL BİLGİLER

  
Dersin Kodu Dersin Yarıyılı/Yılı   Dersin Türü   Dersin Seviyesi   Dersin Öğretim Dili
     
  
Dersin Adı Teori Uygulama AKTS
Dersin İngilizce Adı
Dersin Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Yardımcı Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Amacı
Dersin Kısa İçeriği
Önkoşullar

DERSİN HEDEFLERİ
 
DERSİN HEDEFLERİ 
1Hayvansal ürünlerde hijyen ve sanitasyon kavramını öğretmek
2Hayvansal ürün kalite yönetim sistemlerini anlatmak
3Hayvansal ürün güvenliğini tehdit eden unsurları ve bertaraf yöntemlerini öğretmek
 
DERSİN KATEGORİSİ
DERSİN KATEGORİSİ DERSİN YÜZDESİ
Uzmanlık/Alan Bilgisi Dersi